HEJ, DET ÄR VI SOM ÄR MADICON COMMUNICATION.

Jag har över 25 års erfarenhet av reklam, kommunikation och entreprenörsskap och har bland annat arbetat med att skapa organisationers identiteter och driva kampanjer. Värdegrundsfrågor ser jag som min spetskompetens; mina år inom reklambranschen har lärt mig att ett framgångsrikt varumärke byggs inifrån och ut med avstamp i organisationens drivkrafter och passion. Lägg till en kreativ och smart kommunikationsidé, och du har ett bra recept på framgång.

Kenneth Larsson

VD
TELEFON 016-400 15 01
E-POST kenneth@madicon.se

I mitt arbete som change agent, strateg och projektledare har jag fokus på människorna. Mina erfarenheter kommer från försäljning- och reklamvärlden. Jag har levt och arbetat 15 år i Italien vilket gjort mig ödmjuk och medveten om livets alla sanningar. Som certifierad CTT-konsult har jag ett värdegrundsperspektiv i våra uppdrag och jag driver frågor som rör värderingar, drivkrafter och utveckling i varumärken och organisationer.

Gunilla Munke

Change agent
TELEFON +46721 500 538
E-POST gunilla@madicon.se

Jag är produktionsledare och grafisk formgivare och har jobbat med kommunikation och marknadsföring sedan jag först gav mig ut på arbetsmarknaden 2001. Jag tror på organisation och ordning och ser till att det finns ett fungerande system bland de kreativa krafterna på Madicon Communication. Mina arbetslivserfarenheter har gjort mig noggrann och uppmärksam, och det ska mycket till för att en trycksak ska lyckas smita förbi med ett stavfel eller andra skavanker.

Elin Thurang

AD, Projektledare
TELEFON 016-400 15 02
E-POST elin@madicon.se

Min arena är allt som har med försäljning och marknadsfrågor att göra; affärer kort och gott! Fokusering av verksamheter är min styrka. I mina roller har jag arbetat med att finna och lyfta fram det individer och bolag är bra på och säkerställa att de fokuserar på detta för att nå framgång.

Eva Losman Ragnå

Business Sherpa
TELEFON +46 73 350 73 21
E-POST eva.ragna@madicon.se

I nästan tre decennier i ledarpositioner har genererat en djup källa av erfarenhet. Jag har axlat många roller, främst med fokus mot marknadsföring, sälj och kundrelationer. Har haft förmånen att uppleva uppgång och motgång: aggressiv tillväxt, nedskärningar. Mot denna bakgrund har jag utvecklat förmågan att konfrontera obekväma beslut och problemställningar, ibland som en nödvändighet för framgång. Jag har en utvecklad förmåga att nå fram med mitt budskap.

Göran Palmgren

Business Sherpa
TELEFON 070-262 17 52
E-POST gp@madicon.se

Jag är copywriter på Madicon Communication med en högskoleutbildning som textdesigner i bagaget. Det skrivna ordet och allt man kan göra med det är en av mina stora passioner. Utöver skrivandet producerar jag original för både tryckt och digitalt kommunikations­material och ansvarar för allt som har med webben att göra.

Hanna Forsell

Copywriter, webbansvarig
E-POST hanna@madicon.se

Vivian Wen

Business Sherpa assistant
TELEFON +46 725 714 200
E-POST vivian.wen@madicon.se